Fijne kneepjes uit het naaivak

Heeft u dat ook; u bent best in staat een leuk kledingstuk in elkaar te zetten, maar af en toe moet u toch een beetje smokkelen bij de afwerking van de bijzondere details of die worden dan maar weg gelaten. Deze details zijn geen probleem meer na het volgen van de 14-delige kneepjes cursus.

 

REVERS KRAAG

Een voorbeeld uit het aanbod is de reverskraag. Door het verwerken van de juiste versteviging, het markeren van de paspunten en het vorm-stikken van de kraag valt deze kraag als vanzelf.

Naast de reverskraag komen ook de tulpkraag , de op vorm ingetekende kragen en de sportkraag aan bod.

 

PASPEL ZAKKEN

Het verwerken van de paspel zakken is na het verwerken tijdens de kneepjescursus net zo eenvoudig geworden als het stikken van de deelnaden van het kledingstuk. Als je de weg weet, is alles eenvoudig geworden. 

 

INGETEKENDE KRAAG

Veel kragen worden verkregen door het verwerken van de op vorm ingetekende kraag. De halslijn van panden en kraag is hierdoor altijd goed in balans. 

Elke vorm kan met deze methode in het kledingstuk worden verwerkt.

De verwerking van het halsbeleg en de sluiting worden bij dit onderdeel direct mee verwerkt.

Het inzetten van de broekrits, de blinde rits en de achter gestikte rits, het verwerken van de ingezette zakken, een detailstuk over het verwerken van ronde naden komen tijdens de cursus aan bod. 

Als afsluitend onderdeel van de cursus wordt het voeren van een jasje verwerkt.

Benieuwd geworden en wilt u meer weten, stuur dan een mail via deze link: contact of bel me buiten de lestijden.