Naailes op Maat

Niemand is standaard dus onze patronen ook niet, daarom leer ik je graag het patroon tekenen op eigen maten, aan de hand van een zeer toegankelijke methode aan.

Wil je liever werken vanuit een bestaande basis op jouw eigen maten, kan dit door gebruik te maken van een grondvorm mal op jouw eigen maten. Geen patroontekenen maar ontwerpen vanaf een goede basis.

Ook voor een broek en de rok geldt bij ons dat alle correcties op eigen lichaamsmaten direct zijn verwerkt in de basis. Heb je een smallere taille, een hollere rug, langere of kortere benen dan de standaard, meer bolling op de heup, buik, billen of benen: Geen probleem, dit zit allemaal verwerkt in de grondvorm van al je patronen.

 

Lestijden van alle groepen zijn steeds op werkdagen van 09:00 tot 11:30 uur. Omdat je op individuele basis de lessen volgt, kunnen zowel de startende als ver gevorderde kleermakers samen op eenzelfde groep deelnemen voor zowel naailes op maat, patroontekenen, techniek als een opleiding. Zo leer je van elkaars en kun je de diverse disciplines zelf ook ontwikkelen. Instromen kan het gehele seizoen zodra er een plaats vrijkomt.

Ben je benieuwd naar de lesmethode, lesboeken en techniek onderdelen of de grondvormen van de mallen met de instructie map, maak dan een vrijblijvende afspraak via deze link: Contact of bel me buiten de lestijden.