Gefeliciteerd Edith:geslaagd voor het Tailleuse examen

Edith heeft met een fantastisch resultaat voor de inhoud van haar examenkoffer en een zware prestatie dag met de nodige hobbels over alle opdrachten haar deelname aan het landelijke examen met goede resultaten af kunnen ronden.

Voor de eerste keer een mondelinge toest, vanaf deze module een vast onderdeel in de opleiding.  Getoetst werd op de Textielstoffen- en Warenkennis, de lessen kwamen bij Edith vanzelf bovendrijven. 

Twijfel slaat toe als je, na een lange werkdag, de examenzaal uit komt rollen. Net als iedereen, was ook Edith er niet zeker of zij  deze ronde niet doorgekomen zou kunnen zijn.  Niets was minder waar toen haar de fantastische puntenlijst onder ogen kwam, waarmee zij de mooie 100% slagingspercentage van onze modevakschool vast kon houden.

Op naar de vierde module; het dames modevak Coupeuse, met als special het binnenwerk voor een mantel. proportie tekenen, modetekenen bruids- en galamode en de patroonconstructie voor de a-symmetrische dames op "de Controlematen" en de Wener coupeverwerking.

 

Wil je Edith een persoonlijke felicitatie groet sturen, klik dan hier: contact

Hierboven een slide show  van de examen kledingstukken; een tailleur met vlieseline binnenwerk en zelfgemaakte schoudervullingen op vorm en de handwerktechnieken, op basis van de aangeboden technische voorbeelden uit het lesboek, met hier een daar een ontwerpaanpassing.