Lerares Coupeuse

Wanneer alle modules  met goed gevolg zijn afgerond ligt de weg naar het afstuderen als Lerares Coupeuse voor je open. Alle onderdelen van de ENSAID opleiding worden uitgediept en extra toegelicht. Tijdens deze afsluitende module worden een aantal modellen gekopieerd op halve schaal. Veel details op hoog niveau. Dit model heeft de originele verwerking van een baleinlijfje als verstevigend binnenwerk.  

De afbeelding hiernaast is een exacte kopie van een mantel van de modeontwerper Pierre Cardin, een van mijn meest favoriete iconen uit de modewereld. Deze mantel, werd ingestuurd als afstudeer project.

Vanaf Coupeuse wordt regelmatig gebruik gemaakt van een stagemoment waarvan het stageverslag tijdens het afstuderen zal worden besproken, verdedigd en beoordeeld.

 

Aan het examen Lerares Coupeuse kan slechts worden deelgenomen, wanneer alle modules met goed resultaat zijn doorlopen, de ondertekende examen puntenlijst van de voorgaande vakken, het bewijs van de stage en deelname aan de LIO dag kunnen worden overlegd.