Paspop op eigen maten

 

Zelf kleding maken betekent ook dat er moet worden doorgepast. Dat verloopt moeizaam als dit op het eigen lichaam moet gebeuren. De instelbare paspop kent zijn beperkingen als het om maatwerk gaat. Ook de moulage techniek verwerken we op het eigen lichaam; of op een kopie van onszelf. 

De vulling van de paspop op eigen maten is van gekaarde, zuivere scheerwol en daardoor uitermate geschikt om de ontwerpen op vorm te persen waardoor de juiste vorm kan worden gefixeerd.

 

HOE WERKT HET

Bent u een bedreven naaister dan kunt u de paspop zelf ineen zetten aan de hand van de bijgeleverde instructies. U komt een maal langs op het atelier om de persoonlijke maten in te meten. Het geïmpregneerde materiaal waarop het patroon al staat uitgezet wordt naar u verstuurd. Rest u nog het knippen, in elkaar stikken, afvullen, persen en de verwerking op een sokkel.

De paspop kan ook geleverd worden als half fabricaat. De romp wordt ineen gestikt naar u verstuurd. De romp wordt door uzelf afgevuld met de gekaarde vulwol en op de meegeleverde bodemplaat gemonteerd. Voor de afwerking wordt een duidelijke instructie meegeleverd. Een sokkel waarop de bodemplaat gemonteerd wordt en ook de vulwol kan ook door ons worden verzorgd.

 

MASTERCLASS

Verwerkt u de paspop liever onder begeleiding dan kan dit tijdens een driedaagse masterclass voor 2 personen, doorgaans verzorgd op zaterdag van 10:00 tot 14:30 uur, met een lunchpauze van ongeveer 30 minuten. De koffie, thee & sapjes wordt verzorgd, als ook een verse maaltijdsoep tijdens de lunch.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden, neem dan contact op via deze link. Voor een vrijblijvend informatief gesprek maakt u een afspraak buiten de lestijden.