Patroon op maat

Jurk - jas - tuniek - top - mantel:
Die willen we allemaal wel maken.....Niemand is standaard dus onze patronen ook niet. Bij deze cursus leer je de patronen te ontwerpen vanaf de basismal van de top, de mouwen en de kragen. Dit allemaal direct op eigen maten. Hiermee zijn alle ontwerpen direct op
eigen lichaamsmaten. Geen patroontekenen maar ontwerpen vanaf een goede basis.

 

 

Rokjes:

Vanaf de basis van de top worden ook de rokjes in alle vormen en maten als patroon uitgezet. Het enige dat u nog nodig heeft is de inspiratie.

Pantalons:

Ook voor de pantalon is een basis mal gerealiseerd, alle correcties op je eigen lichaam zijn hierin al verwerkt, heb je een smallere taille, hollere rug, langere  of kortere benen dan de standaard. Heb je meer bolling op de heup, buik, billen of benen... geen probleem, dit zit allemaal verwerkt op de basis mal voor de broek op eigen maten.

      

Hoe werkt het:

Ben je een bedreven kleermaker en bekend met de kant en klaar patronen,  dan ga je met de mallen en de bijgeleverde instructie map zelfstandig aan de slag.

Wil je de patroontechnieken liever onder begeleiding aanleren, dan is dit mogelijk binnen een cursus van 14 maal 2,5 uur. Wil je ook de pantalon geheimen onthullen, plakken we er nog eens 6 cursusdagen achteraan. Binnen die periode wordt het verwerken van Basismalsen tot compleet patroon op kwart schaal uitgevoerd en maak je een compleet naslagwerk. 

Voor de lesdagen klik je op deze link naar:  lestijden

 

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en wil je een kennismaken met de grondvormen van de mallen en de instructie map, maak dan een vrijblijvende afspraak via deze link contact of bel me buiten de lestijden.