UITSLAG STIJLTEST

Tel alle A-tjes, B-tjes enz op.
Daar waar het hoogste cijfer komt te staan, dit kan ook een combinatie van stijlen zijn.

Je hebt de meeste antwoorden ingevuld met A:
dan heb je veel weg van het Sportieve nonchalante style type.
Comfort staat voorop en je wilt niet al te veel opvallen in je kledingkeuze. Je besteedt wel veel aandacht aan je haar, maar uiteindelijk moet het toch zo normaal mogelijk zitten. Een “Bad Hairday” is voor jou geen probleem als het maar fris zit. Op je werk zorg je ervoor dat het een verzorgde, frisse indruk achter laat. Tijdens een feest kies je het liefst voor een eenvoudige blouse met rok of pantalon of eventueel een simpel jurkje. Accessoires hebben voor jou niet veel betekenis, wat je draagt aan sieraden doe je niet snel meer af, ze horen echt bij je. Een stoere, vrije uitstraling is voor jou het belangrijkste. De kleuren pas je aan op het jaargetijde maar je blijft graag in de natuurtinten zoeken. Stevige sportieve stoffen hebben je voorkeur voor jouw kleding en je bent altijd erg snel klaar met het maken van een keuze.

 

Je hebt de meeste antwoorden ingevuld met B:
dan heb je veel weg van het Klassieke style type.
Alles moet er voor jou tiptop uitzien. Je haardracht is klassiek en een “Bad Hairday” is voor jou een regelrechte ramp. Regelmatig zul je dan ook opnieuw beginnen met het stylen van je kapsel. Je kleding is altijd in de puntjes verzorgd. Zuiver linnen is voor jou niet weggelegd, de kreukels die in deze stof horen kun je niet waarderen. Tijdloze stoffen en belijning draag je het liefst wanneer je naar je werk gaat. Wanneer er een feestelijke gebeurtenis wordt gevierd zul je het liefst in een pak of jurkje verschijnen. Je voorkeur gaat uit naar rustige kleuren die ook het volgende seizoen nog goed te dragen zijn.

 

Je hebt de meeste antwoorden ingevuld met C:
dan heb je veel weg van het Romantische style type.
Je houd enorm veel van mooie kleding. Zachte vloeiende belijning, mooie rondingen, zwierige delicate stoffen, kant en zijde zijn jou favoriet. Zowel voor je werk als in je vrije tijd. Je haren draag je het liefst wat langer, die losjes in golven op/over je schouders mogen vallen.  Fijne originele sieraden draag je het liefst als accessoire bij je kleding. Roesjes, frurtsels, strikjes en tierelantijntjes geven jou romantisch vrouw-zijn altijd aan.  Wanneer je naar een feest gaat zul je altijd zorgen voor echte feestkleding mooie bloemdessins en heldere kleuren hebben je voorkeur.

 

Je hebt de meeste antwoorden ingevuld met D:
dan heb je veel weg van het Trendy style type.
Je volgt de mode op de voet en zult graag alles uitproberen. Op je werk, in je vrije tijd en op een feest zul je de kleding modieus houden. De stijlen van het vorige seizoen zul je niet makkelijk meer dragen als het echt niet meer in de bladen staat. Dat worden bij jou snel de afdragertjes. Een opvallende haarstyling is voor jou een must en zit dan ook graag bij de kapper op de stoel voor iets nieuws. Je schoenen zullen dit beeld op de voet volgen en zijn ook altijd in style met de kleding. Je voorkeur gaan uit naar stevige, opvallende trend stoffen in de rijke kleuren van dat seizoen gecombineerd met bruin en zwart. Net als bij de kapper ben je ook in alle trendsettende winkels regelmatig te vinden zijn.

 

Je hebt de meeste antwoorden ingevuld met E:
dan heb je veel weg van het Gedurfde style type.
Niets is te gek voor jou in de kledingkeuze ben je een ware "trendsetter”. Extravagante kleding, kapsels, accessoires en schoenen. Stoer in metallische, etnisch in brokaat, kinky in leer en sexy in lycra. Mix en Match en "Vintage", is niets voor jou onmogelijk. Je accessoires worden regelmatig vervangen en aangepast op de nieuwste mix die je hebt gevonden. Zo vind je altijd iets anders op je style aan te passen. In kleurkeuze ben je ook altijd zo vrij als een vogeltje en verrast een ieder steeds opnieuw.

 

Je hebt de meeste antwoorden ingevuld met F:
Je hebt veel weg van het Elegante style type.
Alle details kloppen bij de door jouw gekozen kleding, accessoires, schoenen en haardracht. De outfits worden dan ook altijd in één winkelsessie uitgezocht en moeten voor jou de perfecte combinatie zijn. Met minder neem je geen genoegen. Kwaliteit staat altijd boven aan je lijstje. Je koopt liever één mooi totaalbeeld dan twee mixjes van een mindere kwaliteit. Wanneer jij naar een feest gaat zul je meestal in een gala verschijnen. Je stofkeuze is meestal wol, kasjmier, zijden en linnen en die moeten zuiver van kwaliteit zijn. Je schoenen zijn ook altijd een duurder, tijdloos model zodat de prijs zichzelf terugbetalen zal. De kleuren die je het liefst gebruikt zijn getemperde tinten zonder al te veel opvallen details. Je accessoires zijn dan ook het liefst echte juwelen.